If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Знам че това е лампата за "Airbag" въпроса ми беше каква е причината да светне след падането в дупка, и дали на някой му се е случвало!!!!
А не какво за какво е лампата!
Най-вероятно проблем с някоя връзка.
Като е тръснала в дупката и някой кабел може да се е откачил,но диагностиката е точно за това.Отиваш и ти казват какъв е проблема.
Alfa 166 2,4 jtd
Alfa 33 1,7-беше на жената
Toyota Passeo-новата на жената
Всички четем упътването когато няма смисъл
Не е нещо страшно , но е гадно че трябва да си губиш времето а и излишна пара ама какво да правиш . Внимавай повече !
Колкото и да внимава .. с нашите гладки като нива пътища
Колкото до тази лампа , на мен ми светна няколко пъти и ходя да я загасят .. след 1-2 седмици пак светва без да съм целил дупки и си мисля , че най-вероятно има проблем с някой Еърбег или де да знам..
Къде го оправят и на каква цена, кажете някой сервиз в София... като за диагностика или по скъпо излиза? Аз имам същия проблем във Вантотрейд примерно дали ще го оправят? И още един тъп въпрос ...ако се извадят клемите на акумулатора и пак се вържат за да се ресетне компютъра няма ли шанс да се оправи...
Тази лампа за еърбега пак светна. Преди известно време я изчистихме на диагностика, човека ми каза че записало грешка в самата лампа или нещо подобно , неразбрах много. Днес пак светна без ясна причина, мисля си дали някъде не прави добър контакт, предпазител или нещо друго. Ако някой колега се е сблъскал с подобен проблем нека сподели. Не че не може и така да се кара но дразни като свети на таблото. Поздрави!
Моята я оправиха в Пазарджик с изчистване,казаха,че една от възможните причини да светне е постоянното местене на височината на волана.Вече няколко месеца няма проблеми.Мисля ,че това което свети е еърбега на мястото на водача.
Comment